Referat: Kopparberg IF - Glanshammars IF

Äntligen seriepremiär!

Vi åkte upp till Kopparberg för att ta oss an en på förhand tuff uppgift, då Kopparberg åkte ur division 6 förra året.
Vi hyrde buss och åkte under fredagskvällen och möttes av ett vinterland.
Men planen sopades av så gott det gick och matchen drog igång.

GIF gick ut och dikterade villkoren direkt.. I ungefär 3 minuter, sedan hände något som gjorde att vi tappade allt organiserat spel, både offensivt och defensivt.
Kopparberg vann duellerna och åt sig närmare en ledning.
Tillslut vaskar vi fram en hörna i minut 29 och Micke når högst och lobbnickar in en 1-0 ledning.
Efter detta lossnar det och allt ser ut som det ska igen. Ryding bryter igenom med sin speed och fixar en straff som kapten Naser tar vara på. 2-0.

Av bara farten så bryter sig nyförvärv Wille Eldh loss och knorrar in 3-0 i bortre.
Halvtidsvilan kommer och vi pratar om den dåliga perioden och att vi nu ska visa vilka vi verkligen är i andra halvlek.

Sagt och gjort så kommer Wille loss igen, dribblar av sin back och nyper till i första hörnet. 4-0.

Efter det så kommer Kopparberg i ett misstänkt offsideläge, domaren friar och fri med målvakten så glidtacklar Kopparberg in reduceringen.
Men sedan växlar GIF upp igen.
Ett mönsteranfall så kommer Wille fri på bortre och smäller in 5-1.

Något senare så går Emil Persson upp och kastar ett långt inkast.
Kevin vinner skarven, bollen går ut till Naser Toukhi som siktar in sig och smäller in den hårt och lågt i hörnet.

GIF har några riktigt bra chanser till, men bollen ville inte in och domaren blåser av.

En riktigt stabil start på säsongen, trots en dålig period i första så vinner vi denna match klart.

Naser i egenskap av kapten delade ut matchens lirare till William Eldh. Med motiveringen " Jag bad han göra 4 poäng idag, han gör 4 poäng."